Disclaimer CrediteConstanta.com

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări legate de excluderea răspunderii site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa websites@alex-costin.com

Disclaimer CrediteConstanta.com

Toate informațiile de pe acest site - crediteconstanta.com - sunt publicate cu bună-credință și numai pentru scopuri informative generale. CrediteConstanta nu face nici o garanție cu privire la exhaustivitatea, fiabilitatea și acuratețea acestor informații. Orice acțiune pe care o faceți asupra informațiilor pe care le găsiți pe acest site (crediteconstanta.com) este strict pe propriul dvs. risc. websitedotcom nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pierderi și / sau daune legate de utilizarea site-ului nostru.

Din site-ul nostru, puteți vizita alte site-uri web urmând hiperlinkurile către astfel de site-uri externe. În timp ce ne străduim să furnizăm numai legături de calitate către site-uri utile și etice, nu avem control asupra conținutului și naturii acestor site-uri. Aceste linkuri către alte site-uri web nu implică o recomandare pentru tot conținutul găsit pe aceste site-uri. Proprietarii de site-uri și conținutul se pot schimba fără notificare și pot apărea înainte de a avea posibilitatea de a elimina o legătură care ar fi putut fi "rea".

Vă rugăm să fiți conștienți, de asemenea, că atunci când părăsiți site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici de confidențialitate diferite și termeni care nu sunt sub controlul nostru. Asigurați-vă că verificați Politicile de confidențialitate ale acestor site-uri, precum și "Termenii și condițiile" acestora înainte de a vă angaja în orice afacere sau de a încărca informații.
Consimţământ

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu renunțarea la răspundere și suntem de acord cu termenii săi.

Actualizari Termeni Conditii

In caz de actualizări, modificări în acest document, aceste modificări vor fi postate aici în mod proeminent.